09 okt

BENJAMIN HAV

Koncerten med BENJAMIN HAV er AFLYST grundet coronavirus.
Købte billetter refunderes automatisk af Ticketmaster, så snart det er muligt.
____________________

Efter Benjamin Hav netop har udgivet to fuldlængde albums på en uge, solo-debut-albummet ’Spice up your life’ og den svære 2’er ‘Dit syge dyr’ ugen efter, er han nu klar til at give det danske folk koncertoplevelser fra øverste hylde. Den hylde du skal bruge skammel til at nå.

Benjamin udtaler: “Når mine nye numre flyver ud i virkeligheden vil de forsøge, at imødekomme dine sultne øjnes trang at blive bedækket af Vor Herres himmelske lys. Jeg er ikke Gud, det er vigtigt for mig at slå fast, men jeg vil gøre mit ypperste for at du møder den rolige fred på din rejse gennem uendelige byer af dårlige dømmekraft og skam.”

Benjamin fortsætter: “I 2020 vil jeg spille een koncert ad gangen. Jeg vil fejre dine små ambitioner med en storladen potpourri af tilgivelse og ‘Big Show’. The show must go on, som min far råbte til mig umiddelbart inden han kørte sin Aprilla Sonic med 80/kmt ind i en opsøgende sælger fra telebranchen.”

Hvis man fedter med livet og lader den sjælelige nærighed få overtaget bliver man klam. Benjamin Havs kommende koncerter bliver et vidnesbyrd om at vi stadig er mennesker med varme, glæde og kærlighed. Det bliver en sjælens fest møder David Bowie i din farmors veloursofa til en snak om hvordan du virkelig har det.

Dørene åbner en time før

Handicapbillet købes hos Ticketmaster på tlf.nr. 7015 6565.
Handicapbillet er inkl. 1 ledsager.
Gyldigt ledsagerkort skal fremvises i døren.
OBS: Begrænset antal.

Se mere på www.train.dk

Kategori: 

Train - Kommende events

31 Oct

AKSGLÆDE - FÅ BILLETTER

Train

31 Oct

PIND

Train

07 Nov

KAJSA VALA

Train

13 Nov

BETTY BASS & DANIEL SCHULZ

Train

14 Nov

HUGORM - FÅ BILLETTER

Train